Det värsta är över!

Sedan någon vecka tillbaka har det varit lugnt på vattenfronten. Det är inte så mycket sjögräs i vattnet längre och silarna har inte behövt rensas på länge. Vi får fortfarande stopp i flödet emellanåt pga luft som letat sig in på sugsidan genom en otät koppling.

När vi hade dammsugaren på plats så blåste vi luft i sugslangarna. Vi kunde då hitta luftbubblor som kom upp från tre begravda sugslangar som vi trodde var förevigt borttappade. Tyvärr hade vi inte märkt ut dem ordentligt och de försvann igen…

Ordförande Krister har spenderat dagen med att leta i gyttjan och har nu återfunnit alla sugslangar! Så snart vi har rensat dem och sett till att de kan suga vatten i stället för bottensediment så kommer de till användning igen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar