Vattenåret 2020 är igång!

Efter ett ovanligt årsmöte på distans har verksamheten nu startat igen. En ny pump har införskaffats och två nya styrenheter håller på att monteras på pumparna. Under arbetet så kan det uppstå tillfälliga avbrott.

Största orsaken till tillfälliga avbrott ser dock ut att bli en repris från tidigare år. Vi har fått rensa sugsilarna med en knapp veckas mellanrum för pga sjögräs och det är troligt att vi kommer behöva forsätta likadant under sommaren.

Ett annat problem vi hade under förra året var luft i sugledningen vilket orsakade ett flertal stopp. Vi ser problemet fortfarande och jobbar på att lokalisera orsaken. Då vi fortfarande kör på gamla pumpen är det möjligt att problemet förssvinner när nya pumpen tas i drift. Vi tittar även på andra möjliga orsaker.

Märker ni att trycket är dåligt så tveka inte att skicka in en felanmälan. Det hjälper oss att snabbt avhjälpa problemet!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar